Drumles

Drumles voor iedereen

Drummen is cool en stoer. Stoer omdat je zomaar een ritme kan spelen en cool als je een moeilijk ritme voor elkaar krijgt op een drumstel.

Inspirerende drumlessen in groepsverband
Drumles wordt in groepsverband gegeven op de locaties Naarden en Huizen. Groepslessen (max. 3 personen) zijn inspirerend, fun en een ideale omgeving om van elkaar te leren want je trekt je aan elkaar op. Daarom zie je als beginner al vrij snel resultaat van je inspanningen.

Ben je gevorderd, dan kun je je heel goed verder ontwikkelen bij Drumschool Joost Renders. De groepen bestaan uit leerlingen van zoveel mogelijk dezelfde niveaus en alle leeftijden zijn welkom!

Leren in een groep is niet alleen leuk, maar ook heel zinvol omdat je feedback krijgt van je medeleerlingen. Zo kun je denken dat het ‘maar niks is’ wat je doet, maar vaak denken de andere groepsleden daar heel anders over. En niet te vergeten: wanneer iemand moeite heeft met een bepaald ritme, zie je dat je niet de enige bent.

Joost geeft individueel drumles op locatie in Amsterdam, Amsterdam-Oost en IJburg. Neem hier contact op voor een gratis proefles.

Lesmethode Joost Renders
Met de methode van Joost Renders kan iedereen op drumles. Stapje voor stapje leer je drummen: je leert hoe je goede stokken uitzoekt, wat de namen van de onderdelen van het drumstel zijn en noten lezen. Ook belangrijk is dat je leert vertrouwen op je eigen oren en ogen en zeker te zijn van wat je hoort en ziet.We gaan al snel het belangrijkste leren wat een drummer moet  kunnen, en dat maakt je ook met een ander muziekinstrument ,veel beter dan je (klas) collega’s.

Leren in je eigen tempo
Je krijgt drumoefeningen waarna je mee gaat spelen met echte nummers: van makkelijke naar moeilijke. Wees gerust: ook tijdens groepslessen krijg je persoonlijke aandacht en de de ruimte om te leren in je eigen tempo. Zo ben je verzekerd dat je vorderingen maakt.

Als beginner ervaar je al snel resultaat. Wil je kijken of drumles iets voor je is? Neem een gratis proefles!

Drumles voor volwassenen en kinderen

Drumles is er voor volwassenen en kinderen. Vanaf ongeveer acht jaar ben je lang genoeg om met je voeten bij de pedalen te kunnen. Je hoeft niet meteen een drumstel aan te schaffen en voor wat betreft de geluidsoverlast: een drumstel is goed te dempen.

Reacties van leerlingen

Een reactie van Kaj Ginus die twee jaar bij Joost in Huizen drumde:
“Hij kan het heel goed uitleggen, van hem leer je snel en hij kan zelf hartstikke goed drummen. En hij is heel grappig.”