Drumles

Wil je drummen? Neem drumlessen!

Drummen is cool en stoer. Stoer omdat je zomaar een ritme kan spelen en cool als je een moeilijk ritme voor elkaar krijgt op een drumstel.

Inspirerende drumlessen in groepsverband
Drumles wordt in groepsverband gegeven op de locaties Naarden en Huizen. Groepslessen (max. 3 personen) zijn inspirerend, fun en een ideale omgeving om van elkaar te leren want je trekt je aan elkaar op. Als beginner zie je al vrij snel resultaat van je inspanningen. Ben je gevorderd, dan kun je je heel goed verder ontwikkelen bij Drumschool Joost Renders. De groepen bestaan uit leerlingen van zoveel mogelijk dezelfde niveaus en alle leeftijden zijn welkom!

Leren in een groep is niet alleen leuk, maar ook een goede manier om feedback te krijgen. Zo kun je denken dat het ‘maar niks is’ wat je doet, maar zie je aan je medeleerlingen dat ze daar heel anders over denken. Wanneer een ander moeite heeft met een bepaald ritme, zie je dat je niet de enige bent.

Wil je toch individueel les, dan kan dit op locatie Amsterdam. Neem hier contact op.

Lesmethode Joost Renders
Met de methode van Joost Renders leer je stapje voor stapje drummen: je leert hoe je goede stokken uitzoekt, wat de namen van de onderdelen van het drumstel zijn en noten lezen. Ook belangrijk is dat je leert vertrouwen op je eigen oren en ogen en zeker te zijn van wat je hoort en ziet.

Leren in je eigen tempo
Je krijgt drumoefeningen waarna je mee gaat spelen met echte nummers: van makkelijke naar moeilijke. Wees gerust: ook tijdens groepslessen krijg je de ruimte om te leren in je eigen tempo.

 

Als beginner ervaar je al snel resultaat. Wil je kijken of drumles iets voor je is? Neem een gratis proefles!

Voor wie?

Drumles is er voor volwassenen en kinderen. Vanaf ongeveer acht jaar ben je lang genoeg om met je voeten bij de pedalen te kunnen. Je hoeft niet meteen een drumstel aan te schaffen en voor wat betreft de geluidsoverlast: een drumstel is goed te dempen.

Reacties van leerlingen

Een reactie van Kaj Ginus die twee jaar bij Joost in Huizen drumde:
“Hij kan het heel goed uitleggen, van hem leer je snel en hij kan zelf hartstikke goed drummen. En hij is heel grappig.”